top of page

House for Lesley and Andy

London, UK

2022

A house in Twickenham, previously adapted from its original layout of rooms, required replanning alongside a side return extension in order to better reflect contemporary home life.

The studio proposed a series of interventions within the ground floor of the main house to restore certain rooms to their original proportions, whilst inserting a bathroom and additional storage and utility spaces within others. The outrigger was then retrofitted with a new bathroom at the first floor and an enlarged, open layout created at the ground floor.

This new garden room provides a space to host friends and family and open the house to the garden and to the sky. The folding of the interior walls and ceiling rhymes with the surrounding roof forms whilst bringing both daylight and a view to the garden deep into the plan.

Photography is by Freddie Marriage.

bottom of page